жуту12
индекс_6

Nantong Sinogrates композитни композитни материјали технологија Co., Ltd.

Nantong Sinogrates композитни композитни материјали технологија Co., Ltd. е една водечка фабрика специјализирана за производство на производи засилени со стаклени влакна (FRP), Нашите главни производи вклучуваат frp обликувана решетка и frp pultruded решетки, FRP пултрудирани профили, FRP системи за рачни огради и FRP нагоре производи.Ние сме фабрика сертифицирани од ISO9001 со строго меѓународни системи за управување со квалитет .Имаме професионална лабораторија со разновидна експериментална опрема, која може да спроведе тестови за носење на оптоварување на производите од FRP за да се осигура дека јачината на производите на FRP ги исполнува различните стандарди, со висок квалитет, висока ефикасност на производството, конкурентна цена и професионални техничари и продавачи, имаме се посветуваме на задоволување на барањата на нашите клиенти.

Повеќе
слика 1
слика 2
слика 3
слика 4

избрани и произведени различни спецификации по нарачка

По години акумулирани искуства и пазарни услуги, акумулиравме и инвестиравме различни калапи, а во меѓувреме, континуирано промовиравме технологија и квалитет на производи за да ги задоволиме и услужиме клиентите, барањата.Ние произведуваме FRP производи според нашите сегашни постоечки спецификации за калапи, како и нарачани услуги за да ги задоволиме и задоволуваме барањата на клиентите, подобар квалитет и поконкурентни цени се засноваат на меѓусебна соработка.

Повеќе
FRP/GRP ОТВОРЕНА МРЕЖЕЦА ОДЛИЧНА РЕШИНА Отпорна на лизгање

FRP/GRP ОТВОРЕНА МРЕЖЕЦА ОДЛИЧНА РЕШИНА Отпорна на лизгање

ФРП/GRP MINI MESH ЛИВАНА решетка со висока јачина

ФРП/GRP MINI MESH ЛИВАНА решетка со висока јачина

FRP/GRP ДИЈАМАНТ ПОКРИВЕНА ФИБЕРСТАКЛО ЛИЕНА решетка

FRP/GRP ДИЈАМАНТ ПОКРИВЕНА ФИБЕРСТАКЛО ЛИЕНА решетка

FRP/GRP РАМНО ПОКРИВЕНА РЕШЕЦА ОД ЛИЕНА ОД ФИБЕРСТАКЛО

FRP/GRP РАМНО ПОКРИВЕНА РЕШЕЦА ОД ЛИЕНА ОД ФИБЕРСТАКЛО

FRP/GRP РЕШЕНИЦА ОТПОРНА НА СЛИЗГУВАЊЕ КВАРЦ РАМНО ПОКРИВЕНИ ВЛАКЛЕНИ СТАКЛА

FRP/GRP НА СЛИЗГУВАЊЕ ОТПОРНО КВАРЦ РАМНО ПОКРИВЕНО ВЛАКНА...

FRP/GRP Транспарентна решетка од обликувана фиберглас

FRP/GRP Транспарентна решетка од обликувана фиберглас

FRP/GRP Пултрудирани парапет од фиберглас тркалезни цевки

FRP/GRP Пултрудирани парапет од фиберглас тркалезни цевки

Набиен агол од фиберглас со висока јачина

Набиен агол од фиберглас со висока јачина

ФРП/ГРП Тркалезна цврста шипка со прекриена фиберглас

ФРП/ГРП Тркалезна цврста шипка со прекриена фиберглас

FRP/GRP Висока јачина I-зраци со фиберглас

FRP/GRP Висока јачина I-зраци со фиберглас

FRP/GRP Канали од пултрудирани фиберглас отпорни на корозија и хемикалии

ФРП/ГРП Канали од фиберглас со корозија...

FRP/GRP Пултрудирана квадратна цевка од фиберглас

FRP/GRP Пултрудирана квадратна цевка од фиберглас

FRP/GRP Правоаголна цевка од фиберглас Отпорност на корозија

FRP/GRP Правоаголна цевка од фиберглас со корозија R...

FRP/GRP Правоаголна шипка со прекриена фиберглас

FRP/GRP Правоаголна шипка со прекриена фиберглас

FRP Пултрудирана решетка Отпорен на пожар/хемиски отпор

FRP пултрудирана решетка противпожарен/хемиски Р...

FRP SMC конектори за монтирање на огради

FRP SMC конектори за монтирање на огради

Се бараат дистрибутери

Посветени сме на воспоставување добри кооперативни односи со дистрибутерите низ целиот свет.Ние го концентрираме квалитетот на производите и истражување и развој на нови производи.Имаме еминентни работници кои гарантираат квалитет и ефикасно снабдување. Добредојдовте клиенти од целиот свет да ја посетат нашата фабрика за да дознаат повеќе за нас.

Повеќе
Работилници за решетки и производи со обликувани FRP

Работилници за решетки и производи со обликувани FRP

Во индустриско опкружување, безбедноста и ефикасноста...

Работилници за решетки и производи со обликувани FRP

Ние нудиме пакети нарачана со Frp Grating и нормални пакувања

Ние нудиме пакети нарачана со Frp Grating и нормални пакувања

Во Nantong New Grey Composite Material Technology C...

Ние нудиме пакети нарачана со Frp Grating и нормални пакувања

FRP pultruded линии и професионални производствени искуства

FRP pultruded линии и професионални производствени искуства

Најчесто користени композити и нивните придобивки за FR...

FRP pultruded линии и професионални производствени искуства