zhutu12
indeksi_6

Nantong Sinogrates Composite Material Technology Co., Ltd.

Nantong Sinogrates Composite Material Technology Co., Ltd. Është një fabrikë lider e specializuar në prodhimin e produkteve të plastikës së përforcuar me tekstil me fije qelqi (FRP), produktet tona kryesore përfshijnë grilën e derdhur frp dhe grilën e pultruduar frp, profilet e pultruduara FRP, sistemet e parmakut FRP dhe FRP lart produkteve.Ne jemi fabrika e certifikuar nga ISO9001 me sisteme rreptësisht ndërkombëtare të menaxhimit të cilësisë .Ne kemi një laborator profesional me pajisje të ndryshme eksperimentale, të cilat mund të kryejnë teste të mbajtjes së ngarkesës së produkteve FRP për të siguruar që forca e produkteve FRP plotëson standarde të ndryshme, me cilësi të lartë, efikasitet të lartë prodhimi, çmim konkurrues dhe teknikë dhe shitës profesionistë, ne kemi po i përkushtohemi plotësimit të kërkesave të klientëve tanë.

Më shumë
foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

specifikime të ndryshme me porosi të zgjedhura dhe të prodhuara

Pas vitesh eksperiencash të grumbulluara dhe shërbimesh në treg, ne kemi grumbulluar dhe investuar kallëpe të ndryshme dhe ndërkohë kemi promovuar vazhdimisht teknologjinë dhe cilësinë e produktit për të kënaqur dhe shërbyer klientëve, kërkesave.Ne prodhojmë produkte FRP sipas specifikimeve tona ekzistuese të kallëpeve, si dhe shërbime të personalizuara për të përmbushur dhe kënaqur kërkesat e klientëve, cilësi më të mirë dhe çmime më konkurruese bazohen në bashkëpunimin e ndërsjellë.

Më shumë
FRP/GRP RRJETA E HAPUR ME RRJETË E FORMUAR Rezistente ndaj rrëshqitjes

FRP/GRP RRJETA E HAPUR ME RRJETË E FORMUAR Rezistente ndaj rrëshqitjes

RRETA E FORMUAR MINI MESH FRP/GRP me Fortësi të Lartë

RRETA E FORMUAR MINI MESH FRP/GRP me Fortësi të Lartë

FRP/GRP RRETA E MBULUAR ME FIBERQEL ME DIAMAND

FRP/GRP RRETA E MBULUAR ME FIBERQEL ME DIAMAND

FRP/GRP RRETA E RREGULLUR E SHPESHTË E MBULUAR ME FIBERGLAS

FRP/GRP RRETA E RREGULLUR E SHPESHTË E MBULUAR ME FIBERGLAS

FRP/GRP rezistente ndaj rrëshqitjes Kuarci RRETA E SHPESHTË E MBULUAR ME FIBERQËL TË FORMUAR

FRP/GRP REZISTANT NË RRËSHQITJE TË KUARCIT TË MBULUAR TË SHASHTËT...

Rrjetë transparente e derdhur me tekstil me fije qelqi FRP/GRP

Rrjetë transparente e derdhur me tekstil me fije qelqi FRP/GRP

Tuba të rrumbullakëta me tekstil me fije qelqi me parmakë FRP/GRP

Tuba të rrumbullakëta me tekstil me fije qelqi me parmakë FRP/GRP

Këndi i pulsuar me tekstil me fije qelqi i lartë në forcë

Këndi i pulsuar me tekstil me fije qelqi i lartë në forcë

Shufra e ngurtë e rrumbullakët me tekstil me fije qelqi FRP/GRP

Shufra e ngurtë e rrumbullakët me tekstil me fije qelqi FRP/GRP

FRP/GRP I-trarë me fije qelqi me forcë të lartë

FRP/GRP I-trarë me fije qelqi me forcë të lartë

FRP/GRP Kanale me tekstil me fije qelqi të pultruduara ndaj korrozionit dhe kimikateve

Korrozioni i kanaleve me tekstil me fije qelqi të pultruduar FRP/GRP...

FRP/GRP Tub katror me tekstil me fije qelqi të pultruduar

FRP/GRP Tub katror me tekstil me fije qelqi të pultruduar

Rezistencë ndaj korrozionit të tubit drejtkëndor me tekstil me fije qelqi FRP/GRP

FRP/GRP Tubi Drejtkëndor me Fije Xhami Korrozioni R...

Shirit drejtkëndor me tekstil me fije qelqi FRP/GRP

Shirit drejtkëndor me tekstil me fije qelqi FRP/GRP

FRP grilë e pultruduar Retardant ndaj zjarrit/rezistent ndaj kimikateve

FRP grilë e pulsuar kundër zjarrit/R kimike...

Lidhës FRP SMC për montimin e parmakut

Lidhës FRP SMC për montimin e parmakut

Në kërkim të distributorëve

Ne kemi qenë të përkushtuar për të krijuar marrëdhënie të mira bashkëpunimi me shpërndarësit në të gjithë botën.Ne përqendrojmë cilësinë e produkteve dhe kërkimin dhe zhvillimin e produkteve të reja.Ne kemi punëtorë të shquar për të garantuar cilësinë dhe furnizimin efikas. Mirë se vini klientët nga e gjithë bota të vizitojnë fabrikën tonë për të ditur më shumë rreth nesh.

Më shumë
Punëtoritë e grilave të derdhura nga FRP dhe ekspozimi i produkteve

Punëtoritë e grilave të derdhura nga FRP dhe ekspozimi i produkteve

Në një mjedis industrial, siguria dhe efikasiteti...

Punëtoritë e grilave të derdhura nga FRP dhe ekspozimi i produkteve

Ne ofrojmë pako me porosi Frp Grating dhe paketa normale

Ne ofrojmë pako me porosi Frp Grating dhe paketa normale

Në Nantong New Grey Material Composite Technology C...

Ne ofrojmë pako me porosi Frp Grating dhe paketa normale

FRP pultruded linjat dhe përvojat profesionale të prodhimit

FRP pultruded linjat dhe përvojat profesionale të prodhimit

Kompozitat e përdorura zakonisht dhe përfitimet e tyre për FR...

FRP pultruded linjat dhe përvojat profesionale të prodhimit